За Детски център МакКуин

Детски Център МакКуин е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца от 1 до 15 години на територията на град Пловдив. Детският кът, е изпълнен със светлина и усмивки, посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления.
Екип от професионални аниматори се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат.
Рисуването на фигурки и пясъчни картинки е само една малка част от нещата, които вашето дете може да прави в детския кът.

Нашите зали

ЗАЛА ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

Игрална зала с огромен лабирин, плейграунд зона и много играчки

ЗАЛА ДЕТСКА ДИСКОТЕКА

Лазерни и визуални ефекти, караоке, парти зона

ЗАЛА ПЕЙНТБОЛ

Стрелба с пейнтбол маркери, Еър Софт пистолет, батъл игри по отбори

ЗАЛА СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ

Интерактивни пъзели, загадки, скрити предмети и други забавления

В залите се организират и анимации за рождени дни за деца до 15г., разнообразни тематични партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в „приказния свят“ на любимите им герои. МакКуин е място, където детските мечти стават реалност!

Мислейки и за Вас родители, сме предоставили уютна обстановка, където всеки клиент може спокойно да изпие своята любима напитка.Идеята е да се отпуснете, наслаждавайки се на приятната атмосфера, без да се безпокоите за своето дете, чиито грижи и добро настроение ще бъдат изцяло в ръцете на нашите аниматори. Персоналът ни е млад и винаги усмихнат, той ще се погрижи всеки да получи своята доза усмивки.Веднъж посетили нашият център Вие ще сте сигурни, че това е точното място, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на своето дете или друго парти събитие.
Очакваме Ви приятели!

Enable Notifications OK No thanks