IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 

За нас

Кой сме ние ?

За нас

Детски кът МакКуин е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Пловдив.
Детският кът, е изпълнен със светлина и усмивки, посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления.
Екип от професионални аниматори се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат.
Рисуването на фигурки и пясъчни картинки е само една малка част от нещата, които вашето дете може да прави в детския кът.
На разположението на децата е игрална зала с огромен лабирин, плейграунд зона и много играчки, както и занимания като оцветяване на керамични фигирки, магически и пясъчни картини, редене на пъзели и др.
В залата се организират и анимации за рождени дни за деца до 10г.,разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в „приказния свят“ на любимите им герои.
МакКуин е място, където детските мечти стават реалност!
Мислейки и за Вас родители, сме предоставили уютна обстановка, където всеки клиент може спокойно да изпие своята любима напитка.
Идеята е да се отпуснете, наслаждавайки се на приятната атмосфера, без да се безпокоите за своето дете, чиито грижи и добро настроение
ще бъдат изцяло в ръцете на нашите аниматори.
Персоналът ни е млад и винаги усмихнат, той ще се погрижи всеки да получи своята доза усмивки.
Веднъж посетили нашият център Вие ще сте сигурни, че това е точното място, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на
своето дете или друго парти събитие.
Очакваме Ви приятели!